Παιδικές Δραστηριότητες

Το Althea Village είναι πάνω απ’ όλα ένας προορισμός φιλικός προς τα παιδιά, ο οποίος εκτιμά τις οικογενειακές στιγμές και φέρνει την παιδική φιλοξενία στην κορυφή των προτεραιοτήτων του! Πολλές δραστηριότητες και εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη βελτίωση των καλοκαιρινών διακοπών, τη διασκέδαση και την τόνωση της φαντασίας και της δημιουργικότητάς των παιδιών, με στόχο να δημιουργήσουν τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις!
Μοναδικές παιδικές χαρές, αίθουσες παιχνιδιών και παιδότοποι είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν τους μικρούς μας φίλους, για να παίξουν σε ομάδες, να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες μέσα σε ένα εξαιρετικό και ταυτόχρονα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Suneo Club Play-House

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου ή να προσποιηθούν τους επιβάτες στον εσωτερικό χώρο του «αεροπλάνου» Suneo Play! Ακόμη, μια κουζίνα περιμένει τους μικρούς σεφ να φτιάξουν τις δικές τους μοναδικές Cook & Play δημιουργίες! Μια υπαίθρια πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά είναι διαθέσιμη για φανταστικές περιπέτειες!

Δωμάτιο ψυχαγωγίας

Το playroom είναι εξοπλισμένο με συναρπαστικά παιχνίδια για όλους, όπως πινγκ-πονγκ, πισίνα, χόκεϊ και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καθημερινή ρουτίνα, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν πληθώρα δραστηριοτήτων, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν νέα αθλήματα και παιχνίδια!