Δραστηριότητες

Το Althea Village ταιριάζει τέλεια σε όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα και να γυμναστούν κάνοντας τις δραστηριότητες που αγαπούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πώς έχουμε εφαρμόσει μια ολιστική προσέγγιση γύρω από την εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών μας και έχουμε σχεδιάσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να συμπεριλάβουμε δραστηριότητες ιδανικές όσους που λατρεύουν έναν αθλητικό και δραστήριο τρόπο ζωής!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραμείνετε δραστήριοι και fit κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και αυτό που προσπαθούμε είναι να τους μεταμορφώσουμε σε μια διασκεδαστική και ουσιαστική εμπειρία. Έτσι, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δοκιμάσετε πληθώρα δραστηριοτήτων, ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας και τον τρόπο ζωής σας, ελπίζοντας να μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι και να μοιραστείτε την εμπειρία σας και με άλλους.

Δραστηριότητες όλη την ημέρα

Η ομάδα των επαγγελματιών μας προετοιμάζει μια συναρπαστική ατζέντα γεμάτη καθημερινές δραστηριότητες για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας! Περάστε το χρόνο σας στο γυμναστήριο Aqua και απολαύστε δραστηριότητες στο νερό, περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ή παρακολουθήστε τα να κάνουν προπόνηση, ειδικά σχεδιασμένη γι’ αυτά. Γνωρίστε τους υπόλοιπους επισκέπτες του Althea Village και πάρτε μέρος σε διασκεδαστικούς διαγωνισμούς!

Τένις

Το γήπεδο τένις του Althea Village είναι ανοιχτό καθημερινά έως τις 20:00. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας και ωθήστε το σώμα σας στα όριά του με έναν ισχυρό αγώνα τένις! Ρακέτες και μπάλες διατίθενται στη ρεσεψιόν. Η χρήση του γηπέδου τένις έχει χρέωση 6€ / ώρα. Στη ρεσεψιόν μπορείτε να ενοικιάσετε ρακέτες και μπάλες εξάσκησης, με επιπλέον χρέωση 4€ / ώρα.
Απαραίτητη η κράτηση του γηπέδου.

Althea Village Gym

Καλώς ήλθατε στο γυμναστήριο μας στο Althea Village! Παραμείνετε ενεργοί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, καθώς το γυμναστήριό μας είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και μαντέψτε τι; Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις – όλα είναι μέρος της διαμονής σας! Το μοντέρνο γυμναστήριό μας υποδέχεται θερμά τόσο τα πτηνά όσο και τους ξενύχτηδες, προσφέροντας έναν καλά εξοπλισμένο χώρο για να σας κρατά σε κορυφαία φόρμα ενώ απολαμβάνετε το χρόνο σας στο Althea Village.