Εγκαταστάσεις

Το Althea Village έχει διαμορφώσει το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις του έτσι ώστε να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία διακοπών! Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, έχουμε μάθει να προβλέπουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας, πριν οι ίδιοι τις φανταστούν. Δέσμευσή μας αποτελεί να δημιουργούμε πάντα την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας για εσάς και στόχος μας να μπορείτε να βρείτε όλα όσα επιθυμείτε μέσα στις εγκαταστάσεις μας.

Sunny Side Market

Το κατάστημά μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με μια ποικιλία ποιοτικών επιλογών, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη! Είτε θέλετε να αγοράσετε αναμνηστικά σουβενίρ, είτε ξεχάσατε κάποιο απαραίτητο gadget που χρειάζεστε οπωσδήποτε ή αν ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε τοπικά προϊόντα, τότε το Sunny Side Market είναι σίγουρα το κατάστημα που πρέπει να επισκεφθείτε! Εδώ επίσης θα βρείτε καλοκαιρινά είδη και πολλά ακόμη!

karam Spa

Στο Karam Spa προσφέρουμε ξεχωριστές στιγμές μέσα από μοναδικές καλλωπιστικές και θεραπευτικές εμπειρίες. Eδώ η Νεκρά θάλασσα συναντά τη Μεσόγειο, τα αρωματικά έλαια της Ανατολής συναντούν τα βότανα της κρητικής γης και το ελαιόλαδο, ενώ τα τελετουργικά της AΑνατολής που γνώριζαν μόνο λίγοι συναντούν τη τεχνογνωσία του σήμερα. Στο Karam Spa εφαρμόζουμε ολιστικές πρακτικές και χρησιμοποιούμε προϊόντα Rivage τα οποία δίνουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας. Η αξιοποίηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας δίνει στην ευεξία και στην χαλάρωση άλλο νόημα.

Επίλεξε ανάμεσα από την Κλεοπάτρα, την Αριάδνη, την Althea Royal Treatment, το Κρητικό μασάζ και την Couples Experience.

Κλείσε το ραντεβού σου Εδώ.

Ατμοσφαιρικές βραδιές

Μερικές από τις πιο μεθυστικές και εντυπωσιακές βραδιές, σας περιμένουν εδώ, στο Althea Village! Δύο φορές την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε βραδιές με ζωντανή μουσική και πολύ χορό. Εδώ θα ακούσετε Κρητική παραδοσιακή μουσική ή θα έχετε την ευκαιρία απολαύσετε μια ξένη συναυλία!